tel: 01 / 6176-127; fax: 01 / 6176-129; Garićgradska 18, ZGinfo@etours.hr
         
o nama
kontakt
poklon voucheri
korisni savjeti
newsletter
 Seat Guru
 vremenska prognoza
 auto karta
 TripAdvisor
 tečajna lista
pošalji info prijatelju 

Italija - Milano + Torino

 
Datum polaska: 30.12.'21
Datum povratka: 01.01.'22
Grad polaska: Rijeka
Smještaj: Hotel 3/4*
Kategorija: ***
Usluga: doručak
Tip sobe: dbl
Obročno plaćanje:
  broj
putnika
zbroj u kn
Cijena po
odrasloj osobi:
1.090,00 2.180,00
Cijena po djetetu: na upit na upit
Ukupna cijena: 2.180,00
 
Iskoristite Magenta 1 popust, unesite Magenta 1 kôd ili ID broj.
 
NOVA GODINA MILANO I TORINO
Uz posjet Padovi
3 dana autobusom
30.12.2021. - 01.01.2022.
GARANTIRANI POLAZAK

Uz Zagreb moguć polazak i iz Čakovca, Varaždina, Karlovca i Rijeke uz prethodnu najavu.

Predviđeni hotel: B&B Milano Sesto Marelli
Odličan noviji hotel koji se nalazi jako blizu stanice podzemne željeznice koji vam omogućava dolazak na centralni milanski trg Duomo za 20-ak minuta vožnje (oko 8 km od strogog centra grada).

1. dan: ZAGREB/RIJEKA – MILANO 30.12.2021., četvrtak
Polazak autobusom iz Zagreba s autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5:00 sati. Vožnja preko Karlovca (moguć je polazak s Ka Petrola u 5:45 sati) i kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 7:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja do Milana. Po dolasku poslije 14 sati smještaj u hotel, a nakon kraćeg odmora odlazak gradskim prijevozom u centar (podložno promjenama ovisno o vremenu dolaska u Milano). U šetnju krećemo od poznate milanske katedrale, skraćeno poznate kao Duomo, jedne od najljepših gotičkih katedrala u svijetu. Izrađena je od bijelog mramora, a njena čipkasta struktura dominira cijelim vanjskim dijelom. U blizini je galerija Vittorio Emanuele, sa skupim restoranima i trgovinama u koje možete navratiti u slobodno vrijeme. Nedaleko centra je i čuvena milanska Scala, jedna od najpoznatijih opernih kuća na svijetu. Svakako jedan od simbola Milana je i Sforza Castello, utvrda-zamak, koji se počeo graditi 1358. godine i koji je završen deset godina kasnije. Pored visokih zidina i kula od cigle, unutra se nalaze dva dvorišta i palača s djelima Bramantea i Leonarda. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: IZLET U TORINO 31.12.2021., petak
Doručak. Fakultativni izlet (doplata prilikom rezervacije aranžmana) autobusom u 150 km udaljen Torino, centar talijanske regije Pijemont, grad automobila, čokolade, muzeja, sporta, knjige, palača, barokne arhitekture... Panoramska vožnja prema centru. Prošetat ćemo do Duomo di Torino, Palazzo Madama, Castello del Valentino… Slobodno vrijeme u središtu grada za osobne programe te povratak u Milano. Po želji odlazak gradskim prijevozom na glavni gradski trg te doček Nove godine na otvorenom (organizacija i doček Nove godine na gradskim ulicama u isključivoj je domeni gradskih vlasti). Noćenje. NAPOMENA: Za sve one koji žele drugi dan ostati u Milanu, slobodno vrijeme za vlastite aranžmane i obilaske.

3. dan: MILANO – PADOVA – RIJEKA/ZAGREB 01.01.2022., subota
Kasniji doručak. U 10 sati krećemo prema 250 km udaljenoj Padovi. Proći ćemo uz najveći kružni trg u Europi - Prato della Valle sa 78 skulptura važnih osoba. Kružimo i dolazimo do Bazilike Svetog Antuna u kojoj se nalazi njegov grob i relikvije te se kraće zadržavamo u bazilici (ako ulaz bude moguć!). Uskim ulicama dolazimo do poznatog kultnog mjesta caffe Pedrochi u palači iz 1831. godine. Zovu ga „caffe bez vrata“ jer do Prvog svjetskog rata bio je otvoren dan i noć. Vodič će vas rado odvesti i do Piazze dei Signori. Nakon pauze šetnja kroz arkade grada, pogled na katedralu. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje oko ponoći.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 1.090 kn / RC 1.190 kn


Minimalan broj putnika: 40 / Maksimalan broj putnika: 58

Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim (visokopodnim) autobusom prema programu
• smještaj u Milanu u hotelu 3*/4* u dvokrevetnoj/trokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s doručkom
• vanjske razglede prema programu
• voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
• ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
• boravišnu pristojbu 3 eur po osobi po noćenju – obavezna doplata u hotelu 3*, o eventualnom povećanju boravišne pristojbe bit ćete obaviješteni u završnom pismu
• ulaznica za riznicu u katedrali 3 eur (ulaz u katedralu besplatan je samo za osobe koje se žele pomoliti, puštaju u vremenskim razmacima uz stroge kontrole)
• najam uređaja sa slušalicama za razgled grada - 3 eur po osobi po danu
• izlet u Torino autobusom s voditeljem putovanja na hrvatskom jeziku 25eur po osobi (min. 25 osoba), doplata je nužna pri rezervaciji aranžmana
• ulaznica za Egipatski muzej i lokalno vođenje kustosa na engleskom jeziku iznosi (najava i uplata u poslovnici): za odrasle 200 kn, za djecu 15-18 god. 170 kn, za djecu 6-14 god. 145 kn, a za djecu do 5 god. besplatno
• doplata za jednokrevetnu sobu: 450 kn, obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi
• napojnicu za vozače i vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča, čistoćom autobusa, lijepo ih je nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 2-5 eur po osobi; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši, a određujete ga sami u slučaju da istu želite ostaviti
• putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti

Popusti i doplate
• 30% popusta za jedno dijete do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe (u trokrevetnoj sobi)
• trokrevetne sobe za odrasle osobe dostupne po redovnoj cijeni
• doplata za polazak iz Čakovca i Varaždina 100 kn po osobi

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
• za posebno sjedalo u autobusu:
- 1 red – sj. 3,4 100 kn
- 2 red – sj. 5,6,7,8 100 kn
• za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)
Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna je prethodna pismena najava.
Autobus iz Karlovca kreće s parkirališta benzinske pumpe Ka Petrol u 5:45 sati, a iz Rijeke sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 7:30 sati.
Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska.
Zbog gužvi na cestama moguće je čekanje na povratni transfer Zagreb-Varaždin/Čakovec na autobusnom kolodvoru u Zagrebu, o čemu će vas obavijestiti voditelj putovanja prije dolaska u Zagreb.

VAŽNE INFORMACIJE
- Raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.
- Završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).
- Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
- Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.
- Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju.
- Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.
- Predviđene pauze tijekom vožnje okvirno su svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.
- Zbog gužvi na cestama moguće je čekanje na povratni transfer Zagreb-Varaždin/Čakovec na autobusnom kolodvoru u Zagrebu, o čemu će vas obavijestiti voditelj putovanja prije dolaska u Zagreb.
 
 
 
<< natrag
Za sva putovanja vrijede Opći uvjeti putovanja putničke agencije e-Tours d.o.o.
HR-AB-01-080371546 | privatnost i sigurnost | pišite nam | site map | avio kompanije | Hoteli | destinacije